BÖRJA MEDITERA IDAG!

Jag vill vara med!

Bli en person som mediterar!

Skapa en ny vana med 21 meditationer under 21 dagar

Är du nyfiken på att utforska vad som händer när du mediterar en liten stund varje dag? Vill du ha inspiration, stöd och vägledning till hur du  kommer igång med meditation och hur du gör meditation till en daglig vana? Eller har du mediterat en tid och vill få ny inspiration? Oavsett är den här meditationskursen skapad för dig.

Börja meditera!

Det kommer inte att ta upp mer tid än vad du själv väljer. Vi börjar med så lite som 5-10 minuter per dag. Känns det lätt kan du efter hand öka tiden, men du kan också fortsätta med en kortare tid. Både forskning och min egen och mina elevers erfarenhet visar att så lite som fem minuters meditation varje dag gör stor skillnad!

Upplägg

Varje dag får du tillgång till en ny meditation. Du väljer själv om du vill göra meditationen på morgonen eller senare under dagen. Under 21 dagar får du varje dag en ny meditation som du får utforska för att integrera meditation som en del i din vardag. Under kursen får du både ta del av enkla andningsmeditationer, mantrameditationer, vägledd meditation och meditation i rörelse. Hitta dina nya favoritmeditationer!

Bonus: Minikurs i meditation

När du anmäler dig till kursen får du även en minikurs i meditation där du får lära dig grunderna i att meditera.

Din investering

För att ta del av de 21 olika meditationerna betalar du bara 1200 kronor. Du har då tillgång till dem i ett helt år och kan återvända till dina favorit meditationer om och om igen.

Hur vill du känna dig?

Vill du uppleva större lugn, glädje, kraft, balans och fokus? Längtar du efter fördjupad kontakt med dig själv och din inre röst? 

Så lite som tio minuter om dagen kan göra stor skillnad för ditt välmående och i din närvaro till dig själv och de du bryr dig om.

Anmäl dig till "21 dagar med 21 meditationer" och utforska  hur meditation på djupet kan förändra din vardag och din upplevelse av livet.

Klicka på knappen för att anmäla dig!

Jag vill vara med!

Hej! Så fint att du är här!

Jag heter Ulrika Liard Wedin och är yoga- och meditationslärare, holistisk livscoach, doula och föreläsare. Jag ser mycket fram emot att få guida dig på den här meditationsresan och dela med mig av det som på djupet förändrat mitt eget liv!

Genom åren har jag arbetat med hållbarhet på många olika sätt. Först med social hållbarhet som programchef på barnrättsorganisationen Barnfonden, sedan med ekologisk hållbarhet som hållbarhetskommunikatör på Lunds kommun.

Numera arbetar jag med mänsklig hållbarhet, som jag tror är grunden för att skapa en hållbar värld. En värld där vi både tar hand om oss själva, varandra och jorden som är vårt hem.

Genom mina kurser, utbildningar, coaching-sessioner och föreläsningar har jag redan delat med mig av kraften i att meditera till tusentals kvinnor. Nu vill jag inget hellre än att få dela det även med dig!

Med värme, Ulrika Liard Wedin

Yoga- och meditationslärare & holistisk livscoach

Jag vill vara med!