Sju dagar med sju kärleksfulla vanor

Tio minuter om dagen som gör dig lugnare, gladare och mer närvarande i livet.

Den här kursen kommer sändas live i januari 2023. Vill du redan nu ta del av en inspelning av kursen som livesändes januari 2021 kan du anmäla dig här på sidan!

Varje dag får du en ny liten vana som är lätt att föra in i din vardag. Det enda du behöver göra är att följa med i de enkla instruktionerna du får i dagens film.

Det tar inte mer än tio minuter, men efteråt kommer du känna dig gladare och lugnare i både kroppen, sinnet och själen. Dessutom sprider sig effekten av dina nya kärleksfulla vanorna vidare till familj, vänner och kollegor.

Så ofta handlar våra förändringsplaner om att vara stränga mot oss själva, att något måste ändras för att vi inte duger som vi är. Hur skulle det kännas att istället ge dig själv en hel vecka där du kärleksfullt ta hand om dig själv? Samtidigt som du får skapa hållbara vanor som på djupet får dig att må bra.

___________________________________________________________

UPPLÄGG
Via kursportalen får du varje dag ta del av en film som är cirka 10 minuter lång. I varje film får du en ny liten vana att öva på, som du med lätthet kan integrera i din vardag.

När kursen är slut har du inspiration till att skapa din helt egen dagliga kärleksfulla rutin med de delar du tyckte bäst om.

Pris för hela kursen är just nu bara 197 kr!

Välkommen till sju dagar med sju kärleksfulla vanor!

 

Detta får du:

Du får tillgång till kursen på en kursportal där du varje dag i en hel vecka får en film med en ny vana. Längs med vägen får du också ett par fina bonusvanor som kan sätta extra guldkant på tillvaron.  Du tar del av filmen och utforskar en ny vana en liten stund varje dag på den tid som passar bäst för dig. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet!

Total tid du lägger varje dag är så lite som tio minuter, men det kommer göra stor skillnad! Efter att veckan är över har du skapat en ny vana av att kärleksfullt ta hand om dig själv, en liten stund varje dag.

Pris för hela kursen är just nu bara 197 kr!

Kursen pågår i sju dagar, men du få tillgång till den i ett helt år så vill du göra den i ett långsammare tempo går det också fint. Och du kan återvända till den om och om igen när du vill få ny inspiration!

Detta säger tidigare kursdeltagare:

"Du är så klok med att det inte behövs så lång stund varje dag och att kroppen berättar hur vi vill röra oss. Behållningen från denna veckan blir att känna in kroppen. Vad tar emot och varför."

Malin

"Det känns som att jag långsamt börjar lära mig hur jag kan vara snäll mot mig själv. Det här med att acceptera allt som är i en och inte ständigt försöka "lösa" det där skon klämmer, känns så skönt och tillåtande!! Jag tycker att du har en approach till meditation som känns tillåtande och lätt att ta till sig. Jag märker hur jag ofta känner mig orolig, ångestfull och rastlös och då hjälper dessa små kärleksvanor, stunder av acceptans, uppmärksamhet och kärlek så mycket. Stort tack. "

Rebecka

"Stort varmt tack för dessa dagar och vanor. Tar med, stoppar i hjärtat och ska försöka vara mer kärleksfull mot mig själv framåt."

Åsa

"Tacksam för att du är så generös och delar med dig av din erfarenhet. Jag gillar ditt sätt som du leder oss och har fått mycket inspiration hur jag kan göra innehållet du visat till mitt eget - hitta ny vana för meditation."

Nina

VAD LÄNGTAR DU EFTER?

Vill du känna mer glädje, kraft, energi och fokus? Längtar du efter tid för dig själv? Men känner att tiden aldrig riktigt räcker till?

Så lite som tio minuter om dagen kan göra stor skillnad för ditt välmående och i ditt liv! Anmäl dig till kursen och lär dig sju kärleksfulla vanor som på djupet kan förändra din vardag och din upplevelse av livet.

Hej och välkommen!

Så fint att du är här! Jag heter Ulrika Liard Wedin och är yoga- och meditationslärare, holistisk och intuitiv coach, doula och föreläsare. Jag bor i ett hus i skogen med man, barn och bonusbarn, och fem katter.
 
För några år sedan var jag på en plats där jag inte alls mådde bra. Jag var stressad, orkeslös och i kontakt med utmattning, och jag levde inte alls så som jag önskade.

Idag har jag en helt annan upplevelse av livet. Såklart har jag fortfarande dagar när allt känns tungt och min inre kritiker har en högljudd röst, men numera har jag helt andra redskap att möta det!

Jag har vågat ta flera viktiga beslut som steg för steg har fört mig närmre ett liv som är mer i linje med det som är sant och viktigt för mig.

Men förändring är inget som sker över en natt, utan det börjar med att vi varje dag tar små, små steg i rätt riktning.

Nu vill jag dela med mig av några av mina mest kärleksfulla vanor till dig! Jag har själv upplevt kraften i dem, och också fått se vilken enorm skillnad de har gjort för andra. Vill du också påbörja din resa mot ett liv där du känner mer kraft, glädje och riktning?

VILL DU BJUDA IN NYA KÄRLEKSFULLA VANOR?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.