JA! Jag vill anmäla mig!

 

 

Fem steg till ditt största liv – få en tydlig riktning och konkreta steg framåt för att börja leva det liv du verkligen vill.

Ge dig själv de bästa förutsättningarna för hållbar förändring med fem dagars kickoff som ger dig en tydlig riktning och ny inspiration!

Ta del av fem mini-workshoppar som hjälper dig att ta reda på vad du egentligen vill, vad du verkligen behöver och hur du kan börja ge det till dig själv – varje dag.

I Fem steg till ditt största liv får du ta del av övningar som hjälper dig att stanna upp och lyssna inåt. Så att du kan ta reda på vad du verkligen vill och ta ut en tydlig riktning framåt.

Du får också konkreta redskap som hjälper dig att genomföra de förändringar du önskar bjuda in i ditt liv på ett sätt som håller i längden.

Allt du behöver göra är att avsätta en liten stund (20-30 minuter) varje dag i fem dagar. Eller så gör du alla workshoppar samma dag om det passar bättre för dig!

Total tid du lägger är mellan 1,5-3 timmar, beroende på hur mycket utrymme du vill ge varje workshop. Oavsett kommer tiden du ger till dig själv att göra stor skillnad!

När du gått igenom alla delar kommer du ha en ny klarhet kring var du befinner dig i livet just nu och vart du vill, vad du behöver släppa taget om och vad du vill bjuda in istället.

DU FÅR:

  • Workshop 1: Gå igenom ditt nuläge
  • Workshop 2: Utvärdera det senaste halvåret
  • Workshop 3: Skapa din vision för det kommande halvåret
  • Workshop 4: Ta ut dina nästa betydelsefulla steg
  • Workshop 5: Skapa hållbar förändring

DU FÅR ÄVEN FÖLJANDE BONUSAR:

  • Ett kort yogapass och guidad landning på cirka 10 minuter som du kan välja att göra som förberedelse inför varje workshop.
  • En guidad inspirationsmeditation som du kan lyssna på så snart du vill hitta tillbaka till din motivation och din intention.

För allt detta betalar du bara 795 kronor!

Du har tillgång till allt material i ett helt år så du kan gå igenom kursen flera gånger.

___________________________________________________________

UPPLÄGG
Via online-plattformen får du direkt tillgång till samtliga fem mini-workshoppar. Varje workshop tar cirka 20-30 minuter att göra, beroende på hur mycket tid du vill ge den. Du väljer själv om du vill göra en workshop om dagen eller om du föredrar att göra alla samma dag.

När du gått igenom hela Fem steg till ditt största liv kommer du att ha en tydligare bild av vad du vill, vad du behöver och hur du kan börja göra val i livet som får dig att må bra på djupet.

Sagt om Ulrikas kurser:

"Tack för en underbar kurs som stillat mitt sinne, tystat tankarna, lugnat handlingarna, minskat spänningarna, tystat den inre kritikern, minskat matsuget, gjort familjelivet mer harmoniskt och skapat ett sug efter daglig stillhet med meditation och reflektion."

Deltagare hösten 2020

"Stort varmt tack för dessa dagar och vanor. Tar med, stoppar i hjärtat och ska försöka vara mer kärleksfull mot mig själv framåt."

Åsa

"Det känns som att jag långsamt börjar lära mig hur jag kan vara snäll mot mig själv. Det här med att acceptera allt som är i en och inte ständigt försöka "lösa" det där skon klämmer, känns så skönt och tillåtande!! Jag tycker att du har en approach till meditation som känns tillåtande och lätt att ta till sig. Jag märker hur jag ofta känner mig orolig, ångestfull och rastlös och då hjälper dessa små kärleksvanor, stunder av acceptans, uppmärksamhet och kärlek så mycket. Stort tack. "

Rebecka

"Tacksam för att du är så generös och delar med dig av din erfarenhet. Jag gillar ditt sätt som du leder oss och har fått mycket inspiration hur jag kan göra innehållet du visat till mitt eget - hitta ny vana för meditation."

Nina

VAD LÄNGTAR DU EFTER? OCH VEM VILL DU VARA?

Vill du känna mer glädje, kraft och energi? Längtar du efter inre lugn, balans och fokus?

Kanske vill du känna större gemenskap, djupare mening och vara med och bidra till en positiv förändring i världen?

Första steget till förändring är att skapa tid för att lyssna inåt och börja känna efter vad du verkligen vill.

Du har i varje ögonblick möjlighet att förändra ditt liv och börja leva på ett sätt som känns mer sant för dig. Ge dig själv en liten gåva som kan göra stor skillnad för ditt välmående och i ditt liv. I Fem steg till ditt största liv får du ta reda på vad du behöver för att på djupet börja förändra din vardag och din upplevelse av livet.

Hej och välkommen!

Så fint att du är här! Jag heter Ulrika Liard Wedin och är yoga- och meditationslärare, holistisk livscoach, doula och föreläsare.

I snart 25 år har jag arbetet med hållbarhet på olika sätt. Först med social hållbarhet, sedan med ekologisk. Numera arbetar jag med mänsklig hållbarhet, som jag ser som grunden för att skapa en hållbar värld. 
 
För några år sedan var jag på en plats där jag inte alls mådde bra. Jag var stressad, orkeslös och i kontakt med utmattning, och jag levde inte alls så som jag önskade.

Idag har jag en helt annan upplevelse av livet. Såklart har jag fortfarande dagar när allt känns tungt och min inre kritiker har en högljudd röst, men numera har jag helt andra redskap att möta det!

Jag har vågat ta flera viktiga beslut som steg för steg har fört mig närmre ett liv som är mer i linje med det som är sant och viktigt för mig.

Men förändring är inget som sker över en natt, utan det börjar med att vi varje dag tar små, små steg i rätt riktning.

Nu vill jag dela med mig av den process jag själv återvänder till gång på gång för att ta ut min riktning och göra de val som får mig att må bra! Jag har själv upplevt kraften i processen, och också fått se vilken enorm skillnad den har gjort för andra. Vill du också påbörja din resa mot ett liv där du känner mer kraft, glädje, balans, riktning och mening?

ÄR DU REDO ATT BÖRJA LEVA DITT STÖRSTA LIV?

Andra erbjudanden

Är "Fem steg till ditt största liv" inte rätt för dig just nu? Läs gärna mer om mina andra kurser och erbjudanden!

Sju dagar med sju kärleksfulla vanor: holibeyoga.se/sjudagar

21 dagar till riktning och klarhet: holibeyoga.se/21dagar

Anmäl dig till mitt inspirationsbrev HÄR

Gå med i min slutna grupp på Facebook och ta utan kostnad del av guidade meditationer och korta inspirationsföreläsningar. Du hittar gruppen HÄR

Läs mer om mig och hela min verksamhet på holisticbeing.se

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.