JA! Jag vill anmäla mig!

 

21 DAGAR TILL
KLARHET & RIKTNING

Med daglig meditation och reflektion

Jag vill anmäla mig!

21 dagar som ger dig en härlig nystart med en tydlig riktning framåt och nya hållbara vanor.

Under tre veckor får du stöd att skapa en daglig vana med en kort stunds meditation och reflektion. En ny reflektionsfråga varje dag hjälper dig att lyssna inåt och känna efter vad du verkligen behöver och längtar efter. När du vet det kan du börja göra de val som tar dig i riktning mot den framtid och det liv du vill leva.

Att skapa hållbar förändring behöver inte behöver ta lång tid. Så lite som tio minuter om dagen gör stor skillnad!


Varje vecka arbetar du med frågor kopplade till följande teman:

VECKA 1
Hur vill du leva ditt liv? – Skapa din vision för framtiden.
VECKA 2
Varför lever du inte som du vill? – Identifiera utmaningar och släpp taget om det som hindrar dig.
VECKA 3
Vad vill du ändra för att leva det liv du önskar? – Bjud in hållbara vanor, rutiner och ritualer.

BONUS 1: MEDITATIONSGUIDE
När du anmäler dig till kursen får du en guide med mina 10 bästa tips för att komma igång med daglig meditation. Du kan ladda ner den direkt efter att du anmält dig.

BONUS 2: EXTRA KURS

Du får en enkel grundkurs i meditation. Kursen passar både dig som aldrig mediterat och dig som mediterat en tid, men vill fördjupa dig i olika meditationstekniker och få en ökad förståelse för meditationens effekter.

För allt detta betalar du bara 897 kronor!

Kursen pågår i tre veckor, men du få tillgång till allt material i ett helt år. Så du har också möjlighet att välja att göra den i det tempo som passar bäst för dig.

Välkommen till 21 dagar som ger dig riktning och klarhet!

 

Detta får du:

Varje vecka får du, på en enkel och lättanvänd kursplattform, en introduktionsfilm som beskriver veckans tema. Du får också varje vecka en ny meditation att göra en liten stund varje dag på den tid som passar bäst för dig. Du får guidning till de olika meditationerna så både du som mediterat mycket och du som är nybörjare kan vara med.

Varje vardag får du en fråga som du reflekterar över en kort stund efter din meditation, och inför helgen får du en extra övning. Total tid du lägger varje dag på meditation och reflektion kan vara så lite som tio minuter, men det kommer göra stor skillnad! Efter tre veckor har du fått en helt annan förståelse för vad som egentligen är viktigt i ditt liv och vad du vill välja för dig.

Pris för hela kursen är bara 897 kr!

Kursen pågår i tre veckor, men du få tillgång till den i ett helt år.

Detta säger tidigare kursdeltagare:

"Tack för en jättefin kurs ❤️ Jag har haft mycket glädje av den och blivit mer medveten om vad som verkligen är viktigt för mig! Kursen kändes överkomlig och Ulrika har verkligen förstått att skapa en realistisk kurs – genom babysteps och en självkärleksfull attityd, vilket jag verkligen känner fungerar för mig. Tre veckor var perfekt och jag tycker att det var bra att de dagliga övningarna var korta och varierade. De kändes som att jag fick mycket klarhet under den här tiden."

Carina

"Tack Ulrika för dessa dagarna ❤️ Det har såtts ett litet frö i mig. Nu vet jag hur jag ska vattna, sköta om och vårda detta frö för att det ska växa och bli till en vacker blomma 🌺 Det kommer ta tid, den tid det behöver, och massor av kärlek som ska ges. Min innersta längtan efter att få blomma ut och vara jag helt och fullt ut tillsammans med mina barn - och inte bara "mamma Malin" ska nu få plats i vardagen. Inga hinder längre, inga dåliga vanor och inga ursäkter! En förändring i taget 🌞"

Malin

"Tack för en underbar kurs som stillat mitt sinne, tystat tankarna, lugnat handlingarna, minskat spänningarna, tystat den inre kritikern, minskat matsuget, gjort familjelivet mer harmoniskt och skapat ett sug efter daglig stillhet med meditation och reflektion. ❤️🙏🏻"

Deltagare 21 dagar till klarhet och riktning

"Tack! Det här behövde jag för att kicka igång hösten på bästa sätt 🙏 Jag har verkligen sett tecken 🌈 och 💡 som tänts 💫 Stort tack 🙏 Nu är jag på g och känner inspiration, som jag önskade när jag började kursen! ❤️"

Maria

VARFÖR MEDITERA OCH REFLEKTERA VARJE DAG?

Det finns mycket forskning som visar på en mängd positiva effekter med en kort stunds daglig meditation och reflektion, och att så lite som fem till tio minuter om dagen gör skillnad. Meditation har visat sig minska stress, oro och ångest, ge bättre mental och fysisk hälsa, stärka vår förmåga att möta utmaningar samt öka vår kreativitet och vårt fokus.

En stunds reflektion gör det möjligt för dig att varje dag lyssna inåt och leva mer i linje med det som är sant och viktigt för dig. Genom att skapa utrymme för DIG öppnar du upp för en större kontakt med det som verkligen är ditt sanna jag, och får en starkare upplevelse av mening i livet och ökad tillit.

Reflektionsskrivandet är en metod för att komma i kontakt med ditt undermedvetna och din inre röst. Ofta kan du bli förvånad när du i efterhand läser vad du har skrivit.

Hej och välkommen!

Jag heter Ulrika Liard Wedin och jag vill hjälpa dig att börja lyssna till din inre röst och leva ditt liv i kontakt med din fulla kraft.

Jag är holistisk livscoach, yoga- och meditationslärare och doula. De senaste tio åren har jag utforskat hur yoga, meditation, reflektion och olika redskap för holistisk hälsa kan hjälpa oss att möta utmaningar, må så bra som möjligt i vår vardag och öppna upp för nya möjligheter.

Genom mina kurser, workshoppar, föreläsningar och utbildningar inspirerar jag till att bjuda in mer glädje, kraft, balans och riktning livet. Är du redo att ta steget?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.